Om oss

Utendørs twilight lyslenke.

Utendørs twilight lyslenke.

Dette juletreet på ca 6 m, er belyst med våre LED twilight lyskjeder. Leveres i mange farger, her i varm hvit som er den mest populære. Samlet strømforbruk på hele treet er ca 70 w!

Nordic Center Deco er etablert i juli 2010 med en solid 30 års bransjeerfaring som grunnlag. Vi vil bestrebe oss på å levere dekorasjon til kjøpesentra, offentlige bygg, og kjedeforetak. Basert på samarbeid med internasjonale leverandørbedrifter og aktører.
Først og fremst vil vi i samarbeide med erfarne leverandører som vi kjenner fra tidligere samarbeidsprosjekter. NCD vil også føre spesielt utvalgte kvalitetsvarer i innvendig og utvendig dekorbelysning, spesialjuletrær og andre dekorasjoner for direktesalg til våre profesjonelle kunder i bransjen. Vi leverer sesongdekor og lysdekor til alle anledninger fra våre mange leverandører som vi har samarbeidet med i mange år. Vår fokus vil alltid være på kundens ønsker, og at vi opptrer som en solid partner og leverandør. Vi fokuserer på kostnader og vil alltid levere til laveste pris.

Alle våre motiver kan leveres med de «gode gamle» 7w spesialpære for utendørs bruk, eller med strømbesparende LED pærer med lengre levetid. Våre LED pærer er spesiallaget for å hindre inntrengning av fuktighet. Detaljer om dette i faksimilen under.

Jelitto Star LED

Faksimile fra Jelitto Star angående deres resultater innen værsikring